in

2019 Kız Tavlama Taktikleri

b2ap3 large kiztavlama

Çağımız erkeklerinin en merak ettiği konulardan biri de şüphesiz kız tavlama konusudur. Her erkek gözlerine ideal görünün bir kızı tavlamak için çeşitli yollara başvurur ve farklı farklı taktikler uygular. Kız Tavlama süreci bazen oldukça uzun sürebilir. Bazen de çok kısa sürede tamamlanacak bir süreçtir. Bu süreçte önemli olan doğru adımları atarak ilerlemektir.

Günümüzde kadınlar da erkekleri tavlamak için çeşitli taktikler uygular. Ancak kadınlar bu işi gizli gizli yaptığı için, erkeklerim çoğu bunu bilmez. Bu nedenle de kız tavlama taktiklerini genelde erkekler uygular. Kız Tavlama sürecinde en etkili sonuca ulaşabilmek için adım adım ilerleme kaydetmek gerekir. Aksi takdirde uygulanan tüm taktikler geri tepebilir.

Kız Nasıl Tavlanır

Kız tavlama taktiklerinin başında öncelikli olarak kızlara doğru şekilde hitap etmek önemlidir. Kızların genel olarak hoşlandıkları şeyleri bilmek bu noktada önemli bir faktör olacaktır. Mesela müzik dinlemek, kitap okumak ya da sinemaya gitmek gibi. Daha sonrasında hoşlanılan kızın sevdiği şeyleri öğrenmek de ekstra avantaj sağlayıp erkeği bir adım öne atar.

Kız tavlarken ön planda tutulması gereken bir diğer konu da kızların genel olarak sahip olduğu duygusallıktır. Kızların erkeklere göre daha fazla duygusal olduğu herkes tarafından bilinir. Bu nedenle bir kıza yaklaşırken duygu yüklü olmak daha kazandırıcı olur. Duygusal olarak yaşadıkları iniş çıkışları anlayışlı bir şekilde karşılamak bir kız açısından oldukça önemli bir detaydır. Bir kızı tavlamanın en etkili yollarından biri, psikolog rolü yapmaktır.

Kız tavlama taktiklerinin bir diğer etkili kısmı ise kızların kıskançlığa olan zaaflarıdır. Kızların geneli rahatsız oluyor imajı çizse bile içten içe kıskanılmak her kız tarafından beğeniliyor. Ancak kıskanılmak ne kadar hoşlarına gitse de kıskandırılmak da bir kız için çıldırtıcı bir durum haline gelebiliyor. Ayrıca kendilerinin de kıskandığı pek çok kız olduğu için bu noktada da kendilerini özel hissetmeyi severler. Mesela hoşlanılan kız tarafından ilgi görülmediği noktada, kendisine rakip olarak görülen bir kızla kıskandırılmak oldukça etkili bir taktiktir. Ama bu taktiği uygularken dikkat etmek gerekir. Dozun fazla kaçtığı noktada tavlanmak istenen kız farkında olmadan elden kaçabilir.

Kız tavlama taktiklerini uygularken karşıdaki insan ile empati kurmak da dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan biridir. Psikolojisinin ilerlediği yöndeki psikolojiye sahipmiş gibi davranmak bir kızı etkilemenin en kolay yollarından biridir. Ancak bu taktikleri uygularken basit bir erkek görünümüne girmemeye dikkat etmek gerekir. Her kız kendini anlayabilecek bir erkekle ilişki kurmak ister. Bu nedenle hoşlanılan kızı anlamak, anlamaya çalışmak ya da anlıyormuş gibi görünmek erkek açısından büyük bir avantaj oluşturur.

Romantik bir erkek profili çizmek, kız tavlama konusunda oldukça önemli noktalar arasında yer alır. Anlaşılmadığını düşünen bir erkekten çoğu kız etkilenir. Romantiklik her kızın zayıf noktasıdır. Romantik bir erkek de pek çok kızın aradığı ideal erkek profilidir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da kızlara ilk etapta asla cinsel içerikli yaklaşmamaktır. Bu kızlar tarafından oldukça itici bir durumdur. Ve ters etki gösterme ihtimali oldukça yüksektir.

Kız tavlama taktikleri konusunda dikkat edilmesi hususlardan biri de kılık kıyafettir. Şık ve temiz bir görünüme sahip olan bir erkeğin kız tavlaması oldukça kolaydır. Kaliteli ve kalıcı bir parfüm de kızları büyük oranda etkiler. Kızlar bakımlı erkekleri diğerlerinden daha üst bölümde tutarlar. Bakımlı olmak her konuda bütün erkekleri bir adım öne taşır.

Ne Düşünüyorsun ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

b2ap3 large ucretli ogretmen maasi

Ücretli Öğretmen Maaşı 2019

b2ap3 large boldpilot

Beyaz Perdenin İncisi: Bold Pilot Hikayesi